Габриела Стоименова

Длъжност:
Бранд Мениджър
Години:
23
Качество:
Комуникацията с хората
Хоби:
Спорт, Четене и Креативно писане
Колегите я описват като:
Мила, отзивчива, лъчезарна, търпелива и обаятелна, безупречен професионалист, генератор на нови и свежи идеи, смел иноватор с нестихващ хъс, обезоръжаваща комбинация от ерудиция и чар

Г-ца Габриела Стоименова завършва с двойно отличие висшето си образование в Университета Кеймбридж, Великобритания, като следва една от най-престижните научни специалности – Икономика и Право. Носител е на значителен брой награди и стипендии сред които: награда за най-висок успех по Регионална Икономика и Политика; 3 награди за най-добро академично представяне по Бизнес Мениджмънт, Икономика и владеене на Чужди Езици; 3 стипендии от Клеър Колидж (Кеймбридж) за най-висок успех сред всички висшисти в избраната от нея специалност; и много други. Преди университета, в гимназията в Лондон, Габриела е единствената, сред ученици от 51 националности, която е спомената в речта на директора поради академичните си постижения. Владее перфектно английски и испански език. Габриела започва работа в “Балдаран Спринг” веднага след дипломирането си и работи с изключителен стимул и мотивация, прилагайки знанията и опита си от чужбина.

Освен блестящо академично досие, Габриела посвещава 8 години от живота си играейки професионално тенис на корт, а след това 4 години активно тренира латиноамерикански танци.