Балдаран получи специални благодарности за подкрепата си на емблематичния фестивал „На зелено“ в Стара Загора (15 – 18 юни 2023 г.)

Основната мисия на Балдаран Спринг от самото създаване на компанията е винаги да предоставя качествен и здравословен продукт от най-чистия район в България – Родопите. 

Зелените територии са „белите дробове“ на всяко населено място. Именно затова тяхното развитие и поддръжка са от съществено значение за осигуряването на по-добре уредена градска среда за нейните жители. Добър пример за запазена подобна площ са около 300 декара, част от парк Бедечка в Стара Загора. 

Радваме се, че подкрепихме първия по рода си  его-фестивал „На зелено“ в Стара Загора, който се проведе между 15-18 юни 2023 г.  с основна цел опазване на непокътнатостта на парка. Събитието премина с вълнуващи дейности за деца и възрастни сред природата, на крачка от сърцето на града, като участниците бяха подкрепени и хидратирани с вода от Балдаран. 

Благодарим на организаторите за специалните благодарности и изпратения сертификат за подкрепа! Щастливи сме, че успяхме да бъдем част от такова важно и благородно събитие! 

author
Aboutg velichkova

промоция вземи 6 плати 5