За компанията

 

Създадохме Балдаран Спринг АД, за да поднесем на българския пазар един качествен и здравословен продукт от екологично чист район. Стараем се да дадем най-доброто на потребителя, ето защо избрахме един от най-високите планински извори в България – Балдаран, на 1327 м надморска височина, в сърцето на Родопите.

Нашата основна цел като компания е да поднесем един изключително качествен и здравословен продукт от най-чистия район в Родопите

Бутилирана в град Девин

 

Изворна вода Балдаран се бутилира в гр. Девин, в завод оборудван с две поточни линии от водещи европейски компании в бранша. Линиите са автоматизирани и цикълът на производство е затворен. По своя път, изворната вода стига недокосната от извора до потребителя. Производството е под постоянен както вътрешен, така и външен лабораторен и качествен контрол. Заводът е оборудван с лаборатория, в която се провеждат химични и микробиологични анализи от високообразовани лаборанти. Оборудването на завода е съобразено с изискванията на ЕС и законодателството на страната.

За завода

Заводът е оборудван с едни от най-модерните машини в индустрията, предоставени от водещи фирми от Италия и Германия. Качеството на продуктите е потвърдено от Сертификати ISO 22000:2005 и ISO 9001:2015. Дружеството разполага с две разрешителни за водовземане с общ годишен капацитет 260 милиона литра. Производственият цикъл е под строг контрол на качеството от нашите специалисти, както и независими сертифицирани лаборатории, които гарантират качестовото на продукта.

  • Качествен контрол по време на целия производствен процес
  • Непрекъснато инспектиране и проверяване на качеството на водата в извора
  • Микро – филтриране
  • Контрол на бутилиране в микробиологично контролирана среда
  • Контрол на пакетиране чрез постоянен мониторинг
  • Санитарно поддържане на оборудването с цел максимална чистота, ефективност и контрол

Членства

 

– Сдружение „СЪЮЗ НА БЕЗАЛКОХОЛНАТА ПРОМИШЛЕНОСТ В БЪЛГАРИЯ – СБПБ“
– Сдружение „ПРОИЗВЕДЕНО В БЪЛГАРИЯ – СЪЮЗ НА МАЛКИЯ И СРЕДЕН БИЗНЕС“
– “АСОЦИАЦИЯ НА ИНДУСТРИАЛНИЯ КАПИТАЛ В БЪЛГАРИЯ-АИКБ”
– Сдружение “ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКИЯТ БИЗНЕС”

промоция вземи 6 плати 5